Zaterdag 11 mei 10:00 - 17:00
2019
Braderie Aardam
Ter Aar

Het bestuur

Erik Swaab (49)

Erik Swaab

Ik kom oorspronkelijk uit Mijdrecht waar mijn vader en moeder een klokken winkel runden. Uiteindelijk ben ik voor me zelf begonnen in Amsterdam, Amsterdamse poort Valentine Juwelier, uiteindelijk is deze winkel verplaatst naar Ter Aar, Valentine Juwelier Essenlaan 18

Naast mijn werk heb ik in mijn vrijetijd mee geholpen bij een aantal verenigingen. In De kwakel mede oprichter geweest (oud penningmeester) van de Stichting vuurwerk groep de Kwakel. Daarnaast span ik me in als voorzitter van de de winkeliers vereniging van Ter Aar en mede oprichter en Voorzitter van Stichting Aardamse Braderie.

Peter Veenhuis (50)

Peter Veenhuis

Ik kom oorspronkelijk uit Leiden maar woon al weer geruime tijd in Ter Aar. Naast mijn werk als medewerker Customer Service bij een bedrijf in zorghulpmiddelen ben ik mede oprichter van de Aardamse Basketball Club en bekleed ik nu diverse bestuurlijke functies, binnen de Stichting Aardamse Braderie bekleed ik de functie van secretaris.

Pieter de Vries (68)

Pieter de Vries

Oorspronkelijk kom ik uit Drenthe, maar ben alweer 30 jaar woonachtig in Ter Aar. In de jaren 80 heb ik geholpen om de vorige braderie te helpen organiseren. Ook heb ik ruim 25 jaar in het oranje comite van Ter Aar gezeten. Ook doe ik nog veel vrijwilligerswerk in de bejaardenhuizen met het verzorgen van muziek. Daarom vind ik het leuk dat ze mij gevraagd hebben om weer een braderie te helpen organiseren. Binnen de Stichting Aardamse Braderie bekleed ik de functie van penningmeester.

Algemeen bestuurslid: Vacature